آموزش پروسه سوله سازی در شرکت سوله ساز

در صنعت ساخت و ساز، سوله سازی یکی از پرکاربرد ترین روش ‌های ساختمان‌ سازی است. به این ترتیب، سوله سازی نه تنها به عنوان یک عملیات ساخت، بلکه به عنوان یک فرآیند شناخته شده و با روش های اصولی و تکنیک های مناسب، می تواند به رشد و توسعه صنعت و اقتصاد منطقه کمک کند.
با توجه به اهمیت سوله ها در صنعت ساخت و ساز، مطالعه و بررسی علمی و فنی این ساختمان ها، اجتناب ناپذیر است و معرفی گام به گام فرآیند سوله سازی ، به عنوان یکی از بخش های قابل توجه این صنعت، همواره مورد استقبال و توجه علاقمندان به این علوم خواهد بود.

هدف اصلی ساخت سوله، ایجاد یک ساختمان کارا و مقاوم در برابر شرایط مختلف آب و هوایی، با کمترین هزینه و زمان احداث است. ساخت و احداث یک سوله، به دلیل بزرگی و اندازه آن، نیاز به دقت و عملکرد معقولانه دارد.
برای جلوگیری از مشکلات و هزینه های اضافی در آینده، نیاز است که در هنگام ساخت سوله، از مهارت و دانش کافی شرکت سوله ساز با تجربه ۳۰ ساله استفاده شود.
از نظر متخصصان شرکت سوله سازی، ساخت سوله ‌ها با استفاده از مواد فولادی و جوش روشی بسیار سریع و اقتصادی می ‌باشد. اما رعایت دقیق فرآیند نصب و ساخت سوله‌ ها امری بسیار حائز اهمیت است. در ادامه می توانید به ترتیب با نحوه نصب آشنا شوید:

ساخت فونداسیون سوله solesaz.com

مرحله اول سوله سازی- ساخت فونداسیون

سوله سازی یک فرآیند پیچیده است که برای احداث سوله ‌های صنعتی، تجاری و دیگر سازه‌های بزرگ استفاده می ‌شود. برای تکمیل یک سوله باید مراحل متعددی طی شود زیرا سوله از اجزای مختلفی تشکیل می شود مانند:

  • اجرای فونداسیون
  • نصب ستون فولادی
  • نصب وال پست
  • نصب پرلین
  • نصب تیر کرین
  • نصب میل مهار
  • نصب بولت
  • نصب بادبند
  • نصب قوطی
  • نصب تیر
  • نصب سقفی
  • نصب کف ستون

مرحله اول سوله سازی بعد از تولید شدن قطعات فولادی در کارخانه، عبارت است از آماده سازی محل و ساخت فونداسیون یا پایه‌ های اصلی برای نصب سازه ‌های فلزی سوله. این فونداسیون با استفاده از بتن مسلح و فولاد سازگار با سازه، با هدف توزیع بار سازه، ثبات و ایمنی ساختمان ساخته می ‌شود.
در حال حاضر با توجه به نوع سازه، جنس و مقاومت خاک از سه نوع گسترده، سطحی و عمیق برای ساخت فونداسیون سوله استفاده می شود.

مرحله اول سوله سازی شامل ساخت فونداسیون است که از دو بخش اصلی تشکیل می شود:

  1. بخش فولادی
  2. بخش بتنی

در مرحله اول سوله سازی، ابتدا بر اساس آزمایش خاک و وزن سوله، طرح و پلان ساختمان، محل دقیق و تراز کمی سوله مشخص می ‌شود. سپس با استفاده از دستگاه ‌های حفاری، محل دقیق، عمق و ابعاد دقیق پایه ‌های سازه تعیین می‌ شود.
پس از انجام دقیق این مرحله، پایه‌ ها با استفاده از بتن و فولاد، به دقت بالا توسط تیم حرفه ای شرکت سوله ساز اجرا می ‌شود. در این مرحله از انواع فولادهای پیشرفته (صفحه بیس پلیت و بولت‌گذاری) استفاده می‌ شود که باعث ایجاد سازه‌ ای با ثبات و قدرت می ‌شود.

مرحله دوم سوله سازی- نصب پایه های اصلی یا همان ستون

پس از اجرای پایه‌ها و تثبیت آنها، مرحله بعدی سوله سازی عبارت است از نصب ستون های فولادی متناسب با نقشه های از پیش طراحی شده و قطعات تولید شده در کارخانه. این قطعات با استفاده از جرثقیل و سایر ماشین آلات مناسب به محل نصب حمل می شوند. سپس تیم ماهر و متخصص شرکت سوله ساز هر کدام از ستون ها را در محل مورد نظر خود نصب می گردند.
اسکلت فولادی سوله پس از آنکه به طور دقیق و با دقت نصب شد، با استفاده از پیچ های مخصوص به هم پیوند داده می شوند تا یک مجموعه کل را تشکیل دهند.
باید توجه داشته باشید که سیستم ستون ظرفیت باربری سازه فولادی را تعیین می کند. معمولا مهمترین نکته در این مرحله از سوله سازی تراز کردن ارتفاع ستون ها بر اساس موقعیت ستون ها است.

مرحله سوم - نصب قاب ها سوله

قاب خرپایی سایر قسمت های ساختمان را به هم متصل می کند و باعث افزایش پایداری می شود. باید به ترتیب از داخل به خارج نصب شود و ابتدا فضا را با بادبند (ستون ها و سقف) در اولویت قرار دهید.
برای تکمیل خرپا باید با کابل های متقاطع دائمی ستون ها و تیرهای خرپا را ثابت کرد. سپس کل قاب و خرپا ها را به ستون های کناری متصل کرد. البته بعد از نصب خرپا اگر روی اسکلت فلزی سازه خراش وجود داشته باشد باید آن را تمیز و دوباره رنگ کنید.
در نهایت برای تکمیل فریم اصلی، پرلین را به سمت سقف بکشید و سپس با پیچ و مهره آن را ثابت کنید تا نصب تیر شیروانی کامل شود. برای این کار تیم حرفه ای شرکت سوله ساز از یک دستگاه بالابر متناسب با وزن سازه استفاده می کند.

مرحله چهارم - نصب سقف سوله ، درب و پنجره - سوله ساز دات کام

مرحله چهارم - نصب سقف سوله ، درب و پنجره

یکی دیگر از مراحل سوله سازی نصب سقف است. برای این کار متخصصان شرکت سوله ساز از تجهیزات مناسبی مانند بالابر استفاده می کنند تا ورق های آهنی راه راه یا سایر قطعات سنگین را به محل نصب انتقال دهند.
مهمترین بخش از این مرحله، اطمینان از اندازه گیری دقیق و پیش تراز کردن قطعات در محل نصب است. این کار نیاز به مهارت و تجربه دارد، بنابراین باید از افراد واجد شرایط بهره برد.
مرحله بعدی، قرار دادن درب ها، پایه ها و سایر تجهیزات مورد نیاز برای نصب تجهیزات داخلی می باشد. برای این کار نیز باید از نقشه های فنی استفاده کرد و هر بخش را در محل از پیش تعیین شده خود قرار داد.

مرحله پنجم – نصب پوشش سوله

در مرحله بعد، تیم نصب و راه اندازی شرکت سوله ساز برای انجام کارهای پایانی یعنی نصب پوشش دیوار آماده می شود. این کارها شامل نصب ساندویچ پانل ها یا اجرای دیوار سنتی با توجه به نیاز کارفرما می باشد.
در نهایت، بعد از اینکه ساختمان به طور کامل نصب و راه اندازی شده است، تیم های نصب و راه اندازی می توانند به مرحله بعد بروند، یعنی انجام کارهای داخلی مانند نصب سیستم های برقی، مکانیکی و سایر تجهیزات مربوط به ساختمان.

مرحله پایانی – بازرسی و واگذاری پروژه ها

پس از تکمیل پروژه و سوله سازی، بررسی جزئیات نصب نیز ضروری است. کیفیت کار تنها زمانی تشخیص داده می شود که هیچ خطایی وجود نداشته باشد. در آن زمان پیمانکار ساختمانی پروژه را به مشتری تحویل می دهد تا به بهره برداری برسد. با انجام این مراحل و با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته، فرآیند نصب و ساخت ساختمان فولادی به طور حرفه ای و با دقت بالا انجام می شود. این فرآیند توسط تیم های متخصص و با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات مناسب، به طور کامل انجام می شود و از اصول ایمنی و استانداردهای لازم پیروی می شود.

شرکت سوله ساز - سوله ساز دات کام

نکاتی در مورد نصب و ساخت سوله

  1. قبل از ساخت
    شرکت سوله ساز علاوه بر بازرسی تجهیزات و مصالح، باید تجهیزات حفاظت از نیروی کار را نیز تهیه کند، به آب و هوای محوطه ساخت و ساز توجه کند و همچنین فضای ساخت و ساز باید بزرگ، مطبوع و دارای تهویه مناسب برای حرکت وسایل بزرگ باشد.


  2. در حین ساخت و ساز
    به طور مرتب طرح را با توافق بین طراح و پیمانکار بررسی کنید. همچنین به طور منظم پیشرفت ساخت و ساز و کیفیت جزئیات ساخته شده را برای تشخیص و تعمیر سریع نظارت و بررسی کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *