سوله استاندارد - شرکت سوله ساز

طراحی و ساخت سوله می بایست بر اساس اصول و قوانین از پیش تعیین شده ای صورت پذیرد. این سازه ها در شرایط آب و هوایی و اقلیمی مختلفی قرار داشته، در بر گیرنده تجهیزات و ماشین آلات سنگین و گران قیمت بوده و محل کار و فعالیت انسان های زیادی خواهند بود. لذا، ساخت و راه اندازی سوله استاندارد یک ضرورت به حساب می آید. عدم رعایت این اصول به کارفرما اجازه فعالیت در سازه مورد نظر را نخواهد داد. ایمنی افراد و دستگاه های قرار گرفته در یک سوله با ساخت اصولی و استاندارد آن ارتباط مستقیمی دارد.

سوله ساز شرکتی است که بیش از سه دهه از آغاز فعالیت آن در زمینه ساخت سوله می گذرد. این مجموعه با تکیه بر تیم با تجربه و متخصص خود، کلیه اصول و قوانین مربوط به سوله سازی را رعایت کرده است. این مجموعه به دلیل بهره مندی از تکنولوژی روز دنیا در زمینه برش و جوش و بکارگیری دستگاه های پیشرفته در تولید و حمل و نقل بخش های مختلف سوله، پروژه را در زمان مقرر، تحویل کارفرما خواهد داد. همراه با این شرکت، سوله استاندارد، ایمن و مستحکم خود را به زودی به بهره برداری خواهید رساند.
در این مقاله قصد داریم در مورد کلیه مشخصه های یک سوله استاندارد اطلاعات دقیقی را در اختیار شما قرار دهیم. پس مقاله را تا انتها دنبال فرمایید.

مشخصه های یک سوله استاندارد

به دلیل پیشامدهای ناگهانی و ناگواری که در سال های اخیر برای ساختمان های عظیم الجثه کارخانه ها و کارگاه های صنعتی رخ داده است، سازمان تنظیم مقررات توجه زیادی به رعایت استاندارد های ساخت سوله و اصول و قوانین تعیین شده در زمان طراحی و تولید این سازه های عظیم داشته است. بر همین اساس یک سوله استاندارد می بایست از نظر ابعاد، متریال مصرفی، اجزا و تجهیزات تعبیه شده، از معیارهای جهانی تبعیت کند. در ادامه به مواردی اشاره خواهیم کرد که برای دریافت تاییدیه از سازمان مقررات ملی در مبحث سوله سازی باید رعایت شوند.

ابعاد سوله های استاندارد

ابعاد سوله استاندارد - شرکت سوله ساز

اولین و مهمترین فاکتور برای طراحی و ساخت سوله استاندارد، توجه به ابعاد آن است. به همین منظور قبل از شروع به ساخت، ابعاد سوله می بایست از طرف سازمان استاندارد و مقررات ملی مورد تایید قرار گرفته باشند. ابعاد سوله شامل عرض و ارتفاع آن است. در برخی از پروژه ها، طول سازه نیز اهمیت پیدا خواهد کرد. این فاکتورها بر هزینه سوله سازی نیز تاثیر مستقیم دارند.

فاکتورهای مهم در تعیین ابعاد یک سوله استاندارد:

  • طول سوله : قاب اصلی اسکلت سوله را ستون ها و تیرهایی تشکیل داده اند که طبق محاسبات از پیش تعیین شده ای به هم متصل می شوند. فاصله استاندارد بین این بخش ها در حدود 6 الی 9 متر تعریف می شود. طول استاندارد سوله در حدود 90 متر است. هر چه طول سازه بیشتر باشد اسکلت آن در برابر تغییرات دمایی آسیب پذیرتر خواهد شد.
  •  عرض سوله: عرض سوله پهنای دهانه سوله را تعیین می کند. دقیق بودن این المان از سوله نیز در استاندارد بودن آن تاثیرگذار خواهد بود. عرض دهانه در یک سوله استاندارد بین 15 الی 25 متر تعیین می شود. افزایش عرض دهانه میزان متریال مصرفی و هزینه سوله سازی را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
  • ارتفاع سوله: از دیگر فاکتورهای مهم در استاندارد بودن سوله می توان به ارتفاع آن اشاره کرد. ارتفاع سوله بر اساس نوع کاربری آن، تعداد طبقات سوله و ابعاد دستگاه ها و ماشین آلاتی که در آن قرار داده می شوند تعیین خواهد شد. ماکزیمم ارتفاع یک سوله استاندارد در محل تاج سازه اندازه گیری می شود. این فاکتور با عرض سازه و شیب سقف آن ارتباط تنگاتنگی دارد. به طور مثال، چنانچه ارتفاع ستون سوله 6 متر، عرض سوله 20 متر و شیب سقف 20 درصد تعیین شده باشد، ارتفاع تاج سوله برابر با 8 متر خواهد شد. ارتفاع سوله استاندارد حداقل 4 متر و حداکثر 20 متر می باشد. ارتفاعی خارج از این محدوده چندان معمول نبوده و استاندارد نمی باشد.
  •  شیب سوله: عرض دهانه سبب تغییر در شیب سوله خواهد شد. این فاکتور معمولا بین 15 الی 25 درصد می باشد. سوله هایی با دهانه کوچک دارای 20 درصد شیب و سوله های عریض تر از شیب 10 درصدی برخوردار هستند.

دفترچه محاسبات سوله مربوطه

کلیه مشخصات و اطلاعات فنی یک سوله استاندارد در دفترچه محاسبات آن به ثبت می رسند. شرکت اجرایی پس از انجام محاسبات دقیق و تجزیه و تحلیل کامل، اطلاعات دقیقی در مورد روش ساخت سوله و متریال به کار رفته در تولید آن را در این دفترچه به ثبت خواهد رساند. وجود این اطلاعات در زمان تولید اسکلت سازه، نصب و اجرای آن به یاری تکنسین ها خواهد آمد.

مصالح و متریال در ساخت سوله

مصالح و متریال در ساخت سوله

در مبحث استاندارد سازی سوله ها، استفاده از متریال و مصالح با کیفیت اهمیت زیادی دارد. فولاد مورد تایید برای ساخت سوله باید دارای ضخامت مناسبی بوده و از آلیاژ خوبی برخوردار باشد. در ساخت سوله استاندارد از ورق سیاه ST37 استفاده می شود. این متریال از بهترین آلیاژ بهره مند بوده و کلیه مشخصه های یک متریال ایده آل را دارا می باشد.

اجزای تشکیل دهنده سوله استاندارد

در اسکلت یک سوله استاندارد می بایست تمامی بخش های اصلی و مهم در نظر گرفته شده باشند. در واقع استحکام یک سوله در صورتی تضمین خواهد شد که این اجزا مطابق با دفترچه محاسبات و با استفاده از متریال مناسب تولید شده و یه یکدیگر متصل شده باشند.

  • ستون ها و تیرهای سقفی در قاب اصلی اسکلت سوله
  • میل های سگراد
  • گیرت یا لایه جانبی
  • ستون وال پست
  • لایه ها یا پرلین سقف
  • استرات برای مهار فشارهای طولی وارده
  • بند کشی کامل و دقیق ستون ها و سقف
  • تیر ریزی سقف یا رفتر سازه
  • مهاربندهای سقفی و قائم در ساخت سوله
سوله استاندارد - شرکت سوله ساز

با سوله ساز استانداردها رعایت می شوند

اطمینان از استاندارد بودن یک سازه، خیال کارفرما را از نتیجه آسوده خواهد ساخت. همین امر حساسیتی که در انتخاب یک شرکت مجری باسابقه و متخصص نیاز است را نشان می دهد. تعداد پروژه هایی که با موفقیت به پایان رسیده اند و تعداد مشتریان راضی موید اعتبار و تخصص شرکت مورد نظر خواهد بود.
یکی از بزرگترین و سرشناس ترین مجموعه های فعال در زمینه سوله سازی در کشور، شرکت سوله ساز است. سی سال تلاش بی وقفه در ارائه خدمات، تحویل به موقع پروژه ها، داشتن مشتریان بزرگ و سرشناس و استفاده از وسایل، تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا در ساخت سوله دلیل شهرت و محبوبیت این مجموعه بزرگ بوده است. تمام تلاش افراد این تیم طراحی، تولید و نصب سوله های استاندارد، مقاوم و ایمن می باشد چرا آنها معتقدند که ستون های اصلی اقتصاد و قدرت کشور عزیزمان ایران را صنایع، کارخانجات و کارگاه های کوچک و بزرگ تولیدی تشکیل داده اند که هر کدام زیر سقف یکی از همین سوله ها به کار و فعالیت مشغولند.
چنانچه برای ساخت یک سوله استاندارد و مستحکم به مشورت با کارشناسان ما تمایل دارید، از طریق راه های ارتباطی سوله ساز با این مجموعه و متخصصین آن در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *